Nyheter

Biopremiär den 15 september

Sedan 2014 har filmarna Mika Gustafson, Olivia Kastebring och Christina Tsiobanelis följt rapparen Silvana Imam för dokumentären "Silvana – väck mig när ni vaknat". Lillasyster är stolta samproducenter till denna fantastiska film där vi får följla Silvanas resa från undergroundartist till ikon.

Vi har jobbat med olika delar av filmen under 1,5 år och äntligen är det dags för biopremiär den 15 september!

https://www.youtube.com/watch?v=75GekixKHXU

I höst blir SF Bio Filmstaden och i samband med namnbytet har vi fått äran att skapa en ny ljudvinjett. Men hur ska den låta? Vi har producerat tre vinjettförslag och nu är det upp till Sverige att rösta fram favoriten!

Här kan du rösta på din favorit: https://biolabbet.sf.se/vinjett/

 

En härlig sommar stoppar inte världens bästa hantverkare från att snickra på vår nya lokal. Champagnen från vår storslagna invigning hade knappt hunnit torka innan våra enorma väggar blivit resta. Visst, det är en bit kvar men en promenad längs våra långa korridorer får oss att glömma sommaren och längta till december... #Lillasyster2018

Väggarna är resta och rummens utformning börjar träda fram. Lustig känsla att se det som tidigare endast fanns på papper visualiseras på ett lite läskigt sätt. Det blir stort!

Kök och lounge
Stora konferensrummet
Öppna arbetsplatser