The expedition of an ice sailor

My Expedition | Fjällräven

En serie filmer i fem delar där vi träffar fem av Fjällrävens vinterambassadörer. De berättar om sin varma kärlek till sitt favoritplagg: Fjällräven Expedition Down Jacket.

I den första filmen träffar vi isbåtseglaren Jan:

”Jag var ute med min isbåt med några vänner i Stockholms skärgård. Vi sa hejdå efter en dag i högt tempo, men jag ville ta en tur till själv. Långt ute på isen kraschade jag och kastades ut ur isbåten. Det var totalt förstört. Det var en lång och kall promenad tillbaka till land. Men min expedition höll mig varm och fick mig att känna mig trygg”.

Jan hittade sin Expedition i en second hand-butik för 25 år sedan. Han tvekade inte en sekund och köpte den direkt där och då. Jackan har varit hans följeslagare sedan dess.

 

Kund
Fjällräven
Regissör
Hugo Ullberger
Producent
Ullberger Productions
DoP
Jens Harvard
Ljuddesign
Jakob Oldenburg
Colorist
Nanna Dalunde
Klippare
Nils Larsson
Postproduktion
The Post Office
Kontakta oss Kontakta oss på postproduktion@lillasyster.se eller fyll i formuläret nedan.
Skickar dina uppgifter...
New business
Jobbansökan
Praktikplats
Övrigt

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/lillas...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46