Technia Transcat

Här får vi träffa tre personer med tre helt olika bakgrunder och historier. På uppdrag av Technia Transcat har vi producerat tre varumärkesbyggande personporträtt, employer branding.

”Jag är ursprungligen en textilflicka. Först arbetade jag hos H&M som köpare och bodde länge i Hong Kong. Under de senaste 13 åren har jag varit konsult och när jag fick möjligheten att prova något nytt tog jag den, och hittills finns det ingen ånger. ” – Anna Liljendahl


Smita Bhattacharjee

”Min resa från Indien till Sverige var en otrolig upplevelse. Det var rent öde att min man och jag kom till Sverige från våra respektive jobb nästan samtidigt, lite visste vi då att vi skulle bli kär i detta vackert land.”


Peter SkogsbergPeter Skogsberg

”Jag trivs i en varierad roll och prövar nya saker som också är sanna på personlig nivå. Jag älskar att resa och eftersom vi är ett globalt företag finns det gott om resetillfällen. Under de senaste åren har jag besökt vårt talangfulla team i Indien mer än en handfull gånger, såväl som kunder i allt från mode till teknik till detaljhandel. ”

 

 

Kund
Technia Transcat
Regissör
Hugo Ullberger
Ljudbearbetning
Jakob Oldenburg
Colorist
Jonas Hed
Fotograf
Jens Harvard
Klippare
Johanna Söderström
Jonatan Kaye
Kontakta oss Kontakta oss på film@lillasyster.se eller fyll i formuläret nedan.
Skickar dina uppgifter...
New business
Jobbansökan
Praktikplats
Övrigt