Silvana Imam – Väck mig när ni vaknat

"Dom har alltid sagt att jag var fel. Men jag har alltid vetat att jag är rätt"

Silvana Imam är en av Sveriges största artister. En naturkraft som drar med sig sin publik på ett fälttåg. En orädd ledare med sylvass tunga som fångar vår samtid. På många sätt personifierar fenomenet Silvana Imam en generation. I den här filmen följer vi Silvana från att hon var i början av sin karriär fram till i dag.

De tre regissörerna har följt Silvana sedan våren 2014 fram till idag och ger en helt unik bild av en artists genombrott. Det är en historia om att brottas med rollen som förebild och samtidigt med sina egna och samhällets förväntningar. Publiken får möta personen Silvana, bakom den offentliga mediebilden.

”Silvana” är en mycket – NSDvälgjord känslobomb

Lillasyster ansvarade för all materialhantering, conform, color grading och online. Vi har även levererat DCP till biograf och festivaler.

Regissörer: Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis
Produktionsbolag: Mantaray Film
Distribution: Tri Art Film

Producent
Anna Weitz
Mantaray Film
Stina Gardell
Colorist
Nanna Dalunde
Postproducent
Mattias Valenca
Klippare
Charlotte Landelius
Kontakta oss Kontakta oss på postproduktion@lillasyster.se eller fyll i formuläret nedan.
Skickar dina uppgifter...
New business
Jobbansökan
Praktikplats
Övrigt

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/lillas...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46