Filmstaden

Vårt svåraste projekt någonsin!

SF byter namn till Filmstaden. Ett namnbyte som berört och upprört stora delar av Sveriges befolkning. Vi fick det prestigefyllda uppdraget att ta fram den nya ljudvinjetten i nära samarbete med Dallas Motion Agency som skapat det visuella.

Det klassiska introt för SF Bio komponerades 1943 av Jules Sylvain och det var ett nästan omöjligt uppdrag att ersätta den klassikern. Vi producerade tre låtar och sen var det upp till biopubliken att välja sin favorit. Vinnarbidraget kan du lyssna på här!

Kund
Filmstaden
3D
Dallas Motion Agency
Ljuddesign
Jakob Oldenburg
Musik
Jakob Oldenburg
Robert Lindell
Sandra Karlsson
Kontakta oss Kontakta oss på ljud@lillasyster.se eller fyll i formuläret nedan.
Skickar dina uppgifter...
New business
Jobbansökan
Praktikplats
Övrigt

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/lillas...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46