Case

DIB HOTEL

DIB HOTEL

Startupen och hotelltjänsten DIB behövde hjälp att förklara sin unika tjänst där hotellgäster själva kan prissätta och buda på hotelltjänster.

Lillasyster fick fria händer att ta fram två filmer till detta. Ett roligt uppdrag med mycket kreativ frihet, med en blandning av många olika arbetsmetoder.

 

 

 


 

 

ART DIRECTION

Färgvalet i filmerna är inspirerade av DIB:s hemsida. De används genomgående för att förstärka kopplingen till DIB, samtidigt som det ger filmen ett eget unikt uttryck. Vi har jobbat med en blandning av 3D och handritade element i en 2D-miljö för att göra filmen mer levande.

DIB FÖR KUNDER

Vi hjälpte DIB med två filmer. Den ena riktade sig till kunder och den andra till hotellägare. Nedan ser du även den som riktar sig till hotellägarna.


Kontakta oss Lillasyster är ett fullproduktionsbolag verksamt inom Film, TV, Postproduktion, Animation och Ljud. Vi har levererat innehåll till TV, webb, biodukar och radio sedan 2005. Vill du jobba med oss? Skicka oss ett meddelande:
Skickar dina uppgifter...
New business
Jobbansökan
Praktikplats
Övrigt

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/lillas...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46