Postproduktion

Det är många som inte vet ett dugg om postproduktion. Lyckligtvis jobbar ingen av dem hos oss. Vi har jobbat med efterbearbetning i många år och hanterar varsamt ditt material från minneskort till färdig master. Vi jobbar så klart gärna med våra övriga avdelningar för ännu smidigare workflow. Oroa dig inte, det här kommer bli bra.

15
redigeringar
2
grading suites
2
LJUDSTUDIOS

BATCH, LOGG & CONFORM
Central lagring och ett strömlinjeformat, effektivt arbetsflöde är grundstommen i vår postproduktion. Genom separata maskiner för in- och uttankning av material och rendering/export, så behöver våra klippare aldrig gå miste om värdefull tid. Vi sköter allt från konvertering till offline/proxy, konsolidering direkt från kort, säkerhetskopiering/arkivering, till slutleverans direkt till distributör eller TV-kanal.

OFFLINE
Vi klipper i Avid Media Composer med central lagring av projekt och media på en Avid NEXIS med kapacitet på 120 TB .

ONLINE
Vi gör onlinearbete i Avid Symphony, DaVinci Resolve och Fusion.

COLOR GRADING
Vi ljussätter i DaVinci Resolve och Avid Symphony, allt efter era behov, önskemål och budget. Både TV och film.

LJUD
Vår ljudavdelning gör det mesta inom ljudbearbetning, inspelning och musik.

MASTRING
Vi levererar i alla tänkbara filformat, med optimal kvalitet efter våra kunders behov. Inget format är för stort eller litet för oss!

FILMSTUDIO
I vår (lilla) studio filmar vi enkelt intervjuer, packshots och effektskott. Vi har tillgång till green screen och blue screen med tracking-markers vid behov.

VFX
Vår animationsavdelning kan leverera VFX-lösningar, grafik och animationer till de produktioner vi efterarbetar.

 

Kontakta oss Kontakta oss på postproduktion@lillasyster.se eller fyll i formuläret nedan.
Skickar dina uppgifter...
New business
Jobbansökan
Praktikplats
Övrigt

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/lillas...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/www/lillasyster.se/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46