Ljud

Ljud är ingen struntsak – det är halva filmupplevelsen. Oavsett om det handlar om en 5.1-mix för bio eller ett klipp till sociala medier måste det låta bra. Därför tar vi inga genvägar till det perfekta ljudet.

Vi hanterar allt ljud till TV, reklam, radio, dokumentär, spel, podcast och drama. Från platsljud och röstinspelningar till ljudbearbetning, ljudläggning och musikproduktion. Vi har två nya ljudstudios med möjlighet till inspelning i speakerbås.

LJUDDESIGN & LJUDBEARBETNING
Med hjälp av ett jättestort ljudeffektsbibliotek lägger vi till högkvalitativa ljud som saknas från inspelning. Vi kan också skapa nya ljud med syntar eller spelar in det som tramp. Vi gör även brusreducering och ljudrestaurering görs med CSI-liknande program.

INSPELNING
Vårt inspelningsrum är byggt i flytande konstruktion och rymmer upp till tre personer. Vi spelar in röst, tramp, musikinstrument eller andra märkliga saker som låter. Det är ett påkostat rum som är akustiskt reglerat och med videomonitor. Vi kan hjälpa till med röstcasting och kund kan lyssna via Skype.

MIXNING
Vår stora studio har 5.1-lyssning och den lilla studion är stereoutrustad. Ljudmixar levereras till alla kanaler och i alla format. I den stora studion finns gott om plats för kund att sitta med vid t ex röstinspelning eller slutgodkännande.

MUSIK
Vi skriver och producerar musik till rörlig bild. Vi blandar gärna digitala och akustiska instrument. Helst mörkt och deppigt men någon gång ibland även glada melodier.

Kontakta oss Kontakta oss på ljud@lillasyster.se eller fyll i formuläret nedan.
Skickar dina uppgifter...
New business
Jobbansökan
Praktikplats
Övrigt